fbpx

Rólunk

Amikor egy vállalkozás online jelenlétéről van szó, két fontos tényezőt kell figyelembe vennie a siker érdekében. Egyrészt, megnyerő és esztétikus megjelenésről kell gondoskodnia. A tartalmak minőségéről a vevők gyakran asszociálnak a vállalkozás minőségére is, ez az első benyomás, ami megalapozza a róla kialakult képet. Ebben segítenek videó és grafika szolgáltatásaink. Másrészről, hiába figyelem felkeltő és meggyőző a megjelenés, ha nincsen mögötte stratégia, és nem a megfelelő emberekhez jut el a vállalkozásod üzenete. Szükséged lesz egy tervre, stratégiára, hogy hatékonyan, a vállalkozásodhoz legjobban illeszkedő eszközökkel érd el a célközönséged. Ezt a két komponenst ötvözzük, így egymást kiegészítve és erősítve nyújtunk megoldást. A következőkben magunkról írunk néhány sort, hogy jobban megismerhessetek minket, motivációnkat és szakmai hátterünket.

Videográfus

Orosz András

Orosz András vagyok, a filmek és grafikai világ szerelmese. Több éve kezdtem el komolyan videózással és grafikával foglalkozni, pár éve szereztem hivatalosan is grafikus képesítést. Számomra ez nem csak egy hivatás, hanem életstílus. A művészet, és az alkotás mindig is az életem részét képezték, 10 évet dolgoztam tánc tanárként és koreográfusként. Ebből adódóan a rendezés, a látvány, és a hatásos megjelenés mindig is központi szerepet töltöttek be az életemben. Ezek a tapasztalatok mind a részévé váltak a munkámnak és hozzáadtak a művészi oldalamhoz. Elsődlegesnek tartom a szisztematikus tanulást és fejlődést, hiszen mind a videós/grafikai trendek, mind a technológiai megoldások változnak, én pedig szeretném a legmodernebb és legfrissebb tudást alkalmazni munkáim során. A határtalan elképzelések megvalósításában segítenek az évek alatt begyűjtött értékes és sokszínű felszereléseim, illetve a szakmában használt legfejlettebb videó szerkesztő szoftver ismereteim. A videóimmal olyan kreatív és egyedi megoldások alkalmazására törekszem, ami az adott vállalkozást hatásosan emeli ki a tömegből. Az ötletelésben együtt alkotjuk meg a víziót, a babérokat pedig te aratod le.

Fotográfus

krichenbaum
dániel

A nevem Krichenbaum Dániel, fotográfus vagyok. Miután elkezdett érdekelni a vizuális alkotóművészet a Metropolitan Egyetem fotográfia szakán sajátítottam el tudásomat, amit azóta is szívvel-lélekkel fejlesztek a munkáim során. Legyen szó portfolióról vagy esküvőről, egy új kollekció vagy márka bemutatásáról, igyekszem mindig a maximumot nyújtani és kihozni a legtöbbet az aktuális témából. Keresem az egyedi szemszögeket és a legszebb pillanatokat miközben fotózok, nyitott vagyok az új trendekre, technikai újításokra. Elsődleges célom, hogy ügyfeleim örömmel és elégedetten nézzék vissza a kész képeket, amibe közösen fektettük az energiát. Ez mindig egy csapatmunka és én szeretek összedolgozni, valamint megtalálni a közös irányt a hasonlóan pozitív és törekvő emberekkel. 

Marketing manager

Ponicsán Zsóka

 

 Miért kezdtem el social media marketinggel foglalkozni?
Mert szenvedélyesen szeretek tervezni, alkotni és mert megszállottan követem a social media platformok trendjeit, eszközeit. Mert szeretek új utakat találni, új perspektívából szemlélni. Minden vállalkozás egyedi, és minden vállalkozásnak vannak kihasználatlan lehetőségei, amikről talán nem is tud. Abban segítek, hogy megmutassam vállalkozásod eddigi rejtett oldalait, és elérjem a Te legrelevánsabb közönséged. Ha úgy érzed, hogy a vállalkozásodban több van, viszont nincs időd / energiád az online jelenlétre, vagy épp ellenkezőleg, már mindent megtettél, és nincs eredmény, akkor fordulj hozzám, hogy tapasztalataim és tudásom legjavával járuljak hozzá a sikeredhez. 

2016-ban kezdtem el online marketinggel foglalkozni. Az ország legkiválóbb egyetemén szereztem vezetés és szervezés + marketing szakon mester diplomát, vezettem kis- és középvállalkozások social media kampányait. Mindig is olyan szakmát szerettem volna, amire nem tekintek munkaként; ami szórakoztat, amit szenvedéllyel csinálok. Boldog vagyok, hiszen megtaláltam azt az utat, amiben nem csak mások javát szolgálhatom, de saját képességeimet is fejleszthetem. 

Céljaink

értékeink

tulajdonságaink